Experlogix

Experlogix

De kans is groot dat als je onderneming document generation inzet, je daarvoor rekent op Experlogix. Ruim 15 jaar geleden ontwikkelde de softwarespecialist een automatiseringtool die businessprocessen versnelt, menselijke fouten inperkt en klantentevredenheid verhoogt. Als het IT-departement onverwacht senior handen tekortkomt, speurt het naar versterking. Lees hoe we werden geselecteerd om hun team tijdelijk te ondersteunen en doorgroeiden tot vaste bondgenoot.

ReThink-IT

ReThink-IT

ReThink-IT koos Delta Source als vaste development partner voor de ontwikkeling, optimalisatie en uitbreiding van haar online platform met verzekeringsproducten voor onder andere master brokers, underwriters. Lees hoe we het Antwerps IT-bedrijf, met focus op de verzekeringssector, al bijna 10 jaar ondersteunen met onze ‘teams as a service’.

Telenet

Telenet

Delta Source speelt als software partner een sleutelrol in de ontwikkeling van commerciële succesproducten voor telecommunicatiebedrijf Telenet, één van onze grootste en trouwste klanten.

Streamz

Streamz

Hoe bied je content van internationale makelij en Vlaamse bodem aan in een gemeenschappelijke, gebruiksvriendelijke streamingservice? De hamvraag van telecommunicatiebedrijf Telenet en mediagroep DPG Media in 2020 ter voorbereiding van Streamz, het Vlaamse streamingplatform. Via ons partnership met Randstad Digital ontwikkelde Delta Source alle microservices voor de contentintegratie van Telenet en DPG Media. From scratch to Streamz!

MusicBox

MusicBox

Dé problematiek van klassieke vergadersoftware zoals Zoom of Teams? Een gebrekkige geluidskwaliteit, haperingen en vertragingen. Ook het zangkoor Reflection had hier tijdens de voorbereidingen voor de World Choir Games last van.

Monster

Monster

Delta Source zette de schouders onder de digitale transformatie binnen de Randstad-groep. Met de acquisitie van Monster in 2016 breidde Randstad haar waaier van hr-diensten uit, en drong een digitale transformatie zich op.

B’Cover by Baloise

B’Cover by Baloise

Aanbieders van verzekeringspakketten gericht op blokpolissen voor gebouwen in mede-eigendom, moeten net als klassieke verzekeraars wettelijk verplicht rapporteren over de gezondheid van hun verzekeringsportfolio. Wanneer het platform van B’Cover bij de overname door Baloise in 2022 niet beschikt over die functionaliteit wordt Delta Source ingeschakeld voor maatwerk. Custom is our standard!

Is je software verouderd? Zijn er missing links in je systemen? Delta Source zet een ervaren dev team op jouw project!

Contacteer ons

Wil je als IT’er je grenzen verleggen? Delta Source opent de deur naar uitdagende opdrachten.

Check this out