Onze cases

Samenwerkingen versterken, gegevensuitwisseling versnellen, gebruikerservaringen verbeteren … Delta Source maakt het waar voor straffe bedrijven in uiteenlopende sectoren. Van entertainment en telecom, naar verzekeringen en finance, tot energie en tech. Onze dev teams zitten overal. Benieuwd hoe we onze klanten vanuit de kern van hun systemen ondersteunen? Neem een deep dive in onze cases!

ReThink-IT

ReThink-IT

ReThink-IT koos Delta Source als vaste development partner voor de ontwikkeling, optimalisatie en uitbreiding van haar online platform met verzekeringsproducten voor onder andere master brokers, underwriters. Lees hoe we het Antwerps IT-bedrijf, met focus op de verzekeringssector, al bijna 10 jaar ondersteunen met onze ‘teams as a service’.

Lees meer
Telenet

Telenet

Delta Source speelt als software partner een sleutelrol in de ontwikkeling van commerciële succesproducten voor telecommunicatiebedrijf Telenet, één van onze grootste en trouwste klanten.

Lees meer
Streamz

Streamz

In september 2020 bundelden telecommunicatiebedrijf Telenet en mediagroep DPG Media hun krachten en ontstond Streamz, een platform waarop Vlaamse mediacontent verrijkt wordt met internationale contentplatformen zoals HBO.

Lees meer
MusicBox

MusicBox

Dé problematiek van klassieke vergadersoftware zoals Zoom of Teams? Een gebrekkige geluidskwaliteit, haperingen en vertragingen. Ook het zangkoor Reflection had hier tijdens de voorbereidingen voor de World Choir Games last van.

Lees meer
Monster

Monster

Delta Source zette de schouders onder de digitale transformatie binnen de Randstad-groep. Met de acquisitie van Monster in 2016 breidde Randstad haar waaier van hr-diensten uit, en drong een digitale transformatie zich op.

Lees meer
KBC Securities Services

KBC Securities Services

KBC Securities Services biedt een productportfolio aan met toepassingen in verschillende domeinen zoals business process outsourcing, brokerage & custody en vermogensbeheer.

Lees meer
B’Cover by Baloise

B’Cover by Baloise

B’Cover by Baloise is gespecialiseerd in verzekeringspakketten gericht op blokpolissen voor gebouwen in mede-eigendom. Na hun acquisitie door Baloise drongen een aantal integratie-oplossingen zich op, waarvan ze het design en de implementatie toevertrouwd hebben aan Delta Source.

Lees meer

Is je software verouderd? Zijn er missing links in je systemen? Delta Source zet een ervaren dev team op jouw project!

Contacteer ons

Wil je als IT’er je grenzen verleggen? Delta Source opent de deur naar uitdagende opdrachten.

Check this out