Telenet

Geïntegreerde mediaplatformen

Delta Source speelt als software partner een sleutelrol in de ontwikkeling van commerciële succesproducten voor telecommunicatiebedrijf Telenet, één van onze grootste en trouwste klanten. In 2016 startte we met een klein team aan de bouw van een integratielaag tussen het televisieplatform van Telenet en het platform van meerderheidsaandeelhouder Liberty Global. Deze laag geeft externe partijen toegang tot inhoud zoals video on demand en een programmagids, en laat alle acties en informatie over deze acties doorstromen tussen de set-top box en mobiele applicatie van Liberty Global en de backoffice systemen van Telenet. Vandaag bouwt en ondersteunt een Belgisch-Bulgaars dev team van 13 software experts 24/7 meer dan 50 microservices in een productieomgeving van Telenet.

Ik zou hier wat clichés kunnen opschrijven zoals: “het was een eer en een genoegen om met jou en het Delta Source team te werken” of “jullie zetten alles op alles” en dat is allemaal waar; maar niet genoeg.

Jij en je team zetten je voortdurend extra in, niet alleen bij gelegenheden. Jullie leverden altijd kwaliteit en hielpen andere teams wanneer ze jullie nodig hadden.

Deadlines werden altijd gehaald, zelfs in de hectische omgeving die Telenet was en is, in periodes van verandering en transitie. Waar andere teams worstelden met plotselinge strategiewijzigingen, paste Delta Source zich gewoon aan en leverde, meestal zelfs met een glimlach.

Jullie zaten (en zitten) er echt in om het verschil te maken, en dat doen jullie.

Ann Holvoet

TV Back End Chapter Lead - Telenet