Software agency met passie en pit

Meet and greet Delta Source! Een softwarebedrijf met een bijzondere buzz. Een hechte kliek van gepassioneerde software experten uit België en Bulgarije. Over landsgrenzen heen zijn we geconnecteerd door bakken praktijkervaring, een agile way of working, ruime technische kennis en een warme teamsfeer. Get to know us!

Teams as a service

Wij tillen projecten samen naar een hoger niveau

Je hebt een stevig development traject voor de boeg … Dan zijn IT-krakken welkom! Anders dan consultancybedrijven, steekt bij Delta Source niet één expert maar een heus team de schouders onder je softwareproject. Een dev team lead, een product owner, een analist, een full-stack developer … We stellen een powerteam van collega’s samen dat de nodige knowhow op zak heeft. De voordelen van onze exclusieve “teams as a service”? We bieden een goed geoliede machine met de juiste technische expertise die efficiënt schakelt.

We kennen elkaars skills, houden de communicatielijnen kort en scharen ons achter een gemeenschappelijk doel: jouw business software kwalitatief en snel opleveren. Together we achieve more!

Trotse, getalenteerde IT’ers

Witte raven met de juiste software skills

Jij schat je businessprocessen naar waarde en wil investeren in software op maat die doet wat ze belooft. En gelijk heb je! Daarvoor zoek je software experten die niet aan hun proefstuk toe zijn. Al ben je lang niet de enige die op de uitkijk is naar goede IT’ers … Voor een software engineer met de juiste microservices kennis voor jouw project kun je op Delta Source rekenen. Wij zijn reuzetrots op het ambitieus team dat we hebben uitgebouwd en jou kunnen aanreiken. Van junior, over medior, tot senior software developers: we zijn een toffe groep met diverse expertises en ervaring.

Bonus?
Ons sterk partnership met de universiteit van Plovdiv in Bulgarije zorgt voor een continue aanvulling van ons team met witte raven. We got what it takes!

Warme groei-omgeving

Wij stimuleren en inspireren

Weten wat je wil als je de schoolbanken verlaat, niet evident! We investeren actief en met plezier in het carrièrepad van onze mensen én in de kwaliteit van onze projecten. Concreet? Jonge IT’ers stappen in een uitgebreid stagetraject waarin ze alle ins en outs van een IT-project ontdekken. Hoe gaat onze agile way of working in zijn werk? Wat is het geheim van succesvol samenwerken met een klant en in één team? Na een intens IT-bad zijn ze 200 % klaar om een van onze projectteams te vervoegen.

Dankzij dagelijkse aandacht voor de passie en evolutie van onze medewerkers, hebben we nu met de Delta Source Academy een inhouse ecosysteem dat elkaar stimuleert en inspireert.

Proven trackrecord

Wij blijven bewijzen

Delta Source is geen new kid on the block, onze jarenlange ervaring is net onze troef. Onze drie zaakvoerders hebben zelf een ruime achtergrond in backend development bij grote bedrijven. Intussen hebben ze Delta Source uitgebouwd tot een organisatie waar zowel oprichters als developers stuk voor stuk hun strepen verdiend hebben via complexe projecten. Onze founders combineren een adviserende rol bij nieuwe opdrachten met projectmanagement van lopende projecten. Zo gaat ons klantenportfolio van business critical software met 24/7 support, tot dagelijkse software met een human touch.

Een agile projectverloop heeft voor ons geen geheimen. Onze jarenlange praktijkervaring geeft dagelijks een streepje voor!

Persoonlijk aanspreekpunt

Wij developen én managen

Hoewel je bedrijf, team of project continu in beweging is, kun je bij Delta Source rekenen op één rots in de branding. Je krijgt een vaste contactpersoon die je altijd vlot kunt bereiken via telefoon en mail. Je persoonlijk aanspreekpunt bewaakt het overzicht, houdt jou in de loop en beantwoordt met plezier al je vragen in mensentaal. Happy to be your guide!

We stellen onze teams van experten samen in functie van de vraag. Een single point of contact leidt het geheel in goede banen en rapporteert tussentijds.

Dit zijn onze bedrijfswaarden

Craftsmanship

 • Middelmatigheid is geen optie
 • Gedreven om expertise te bouwen
 • Een passie voor wat we doen

Trust

 • Vertrouwen tussen management en werknemers
 • Vertrouwen onder elkaar
 • Wees een partner voor onze klanten

Unity

 • We zitten in hetzelfde schuitje
 • Geen touwtje trek
 • Samen verantwoordelijk
 • Team spirit

Commitment

 • We zijn toegewijd, niet betrokken
 • Het probleem van onze klant, is ook het onze

Assertiveness

 • We volgen niet blindelings “de leiders”
 • We durven ons uit te spreken: tegen collega’s, tegen management, tegen klanten

Backend development toevertrouwen aan doorwinterde Java ontwikkelaars? Delta Source is all ears!

Contacteer ons

Je skills als software developer inzetten op uitdagende projecten? Delta Source is happy to welcome you!

Check this out