ReThink-IT

Dedicated development en support voor all-in-one platform voor verzekeringsproducten op maat

De klant

Verschillende verzekeringsdekkingen bij elkaar brengen in een product op maat, verkopen en beheren: geen sinecure, want iedere verzekering kent andere voorwaarden, acceptatiecriteria en tarifering. Vanuit die noodzaak ontwikkelde ReThink-IT een online platform voor onder andere master brokers en underwriters. De doelstelling? Hen overzichtelijk en veilig producten van verschillende verzekeraars aan particulieren en professionelen laten aanbieden.

Het project

Initieel startte Delta Source de ontwikkeling op vraag van CyberContract. En hoewel de toepassing zich in eerste instantie toelegde op cyberverzekeringen was er meteen een besef dat er een groter potentieel was: ReThink-IT werd opgericht, waarin ook Delta Source instapte als exclusieve software partner. Doordat de software van meet af aan werd ontworpen voor een bredere waaier aan verzekeringsproducten groeide deze al snel uit tot een heus platform.  Met een groeiend dev team is Delta Source een drijvende kracht in het verder uitbouwen van deze custom software, waarbij flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid de drijfveren vormden. Met onze technologische kennis, grote beschikbaarheid en oplossingsgerichte mindset lossen we de verwachtingen in.

De aanpak

Intussen zijn we bijna 10 jaar verder sinds de paden van ReThink-IT en Delta Source kruisten. Door middel van een vast team architecten, developers, …  verzorgen we de development pipeline en de devops die komen kijken bij dit toekomstbestendige verzekeringsplatform. Wat startte als een proof-of-concept resulteerde in een lange termijn partnership, precies zoals we het bij Delta Source graag hebben. We kijken er dan ook ontzettend naar uit ReThink-IT ook in de toekomst 360° te blijven ondersteunen.

ReThink-IT focust op: ‘Hoe maken we ons product tot marktleider in verzekeringen?’ Op Delta Source kunnen we rekenen voor de technische uitvoering. Het vaste team software engineers ontwikkelt tot in de puntjes.

De ontwikkeling van tailormade software uitbesteden aan een geroutineerd en dedicated dev team? Onze projectmanagers en programmeurs staan paraat!

Contacteer Delta Source >>