Experlogix

Strategie, technisch advies en applicatie-optimalisatie voor gerenommeerde document generation tool

De klant

Experlogix is een pionier binnen het domein van documentgeneratie. Hun software maakt het bedrijven mogelijk om snel en foutloos digitale documenten te maken, verspreiden en beheren. Karakteristieke feature? Het product wordt aangeboden in een no code model, waardoor gebruikers niet over diepgaande technische kennis moeten beschikken om documentkenmerken en process flows te definiëren.

Het project

15 jaar document automation door Experlogix vertaalt zich voor de schermen in een impressionante klantenportefeuille. Achter de schermen bevindt zich een lijvige projecthistoriek en development backlog. Met een frequentie van meerdere feature releases per jaar was de nood aan tijdelijke versterking hoog. We stelden een driekoppig team samen, bestaande uit een vastberaden senior team lead en twee leergierige junior ontwikkelaars. Het ideale team om de applicatie-optimalisatie door te zetten.  

De aanpak

Geen tijd voor een rustige verkenning van het territorium want Experlogix staat voor kwaliteit, snelheid en bereikbaarheid. Collega Taner is het gelukkig gewend om snel te aarden in nieuwe omgevingen en nam teamleden Lyuoboslav en Teodor meteen mee op sleeptouw. Hoewel we werden ingeschakeld om continuïteit te bieden, kregen we al snel meer verantwoordelijkheden toegeschoven. We combineren zowel strategisch advies, als projectmanagement en uitvoerende programmatie. Inmiddels zijn we een jaar verder en belooft de samenwerking verdergezet te worden. Het geheim: onderling vertrouwen, een open communicatie en een kritische blik. Onze experten hebben alvast veel zin in meer van dat! 

Experlogix werkt nu ruim een jaar samen met drie Delta Source developers aan een documentgeneratieproduct. Op verbazingwekkend korte tijd zijn zowel de senior als de junior developers in Bulgarije onmisbaar geworden voor ons team. Niet enkel zijn de Delta Source team members gemotiveerd om kwalitatief hoogstaand werk op te leveren binnen de afgesproken termijnen, ze voelen zich ook echt betrokken bij wat we bouwen, delen hun kritische mening en denken mee met ons eigen team om het best mogelijke product af te leveren voor onze klanten.

Erwin Buggenhout

Product Manager - Experlogix