JPrime 2022 – een terugblik

Op 25 en 26 mei waren we te gast op JPrime, een tweedaagse conferentie in Sofia op initiatief van de Bulgarian Java User Group en ondersteund door verschillende IT-bedrijven. Het biedt IT’ers met een focus rond Java de kans om bij te leren, te netwerken en vooral ook fun te hebben!

 

Als Gold Sponsor is Delta Source steevast van de partij. We vinden het van cruciaal belang om te investeren in de kennis van onze mensen en hen toe te laten om hun kennisveld te verbreden en interesses te verdiepen. Onze deelname was al gepland nog voor er van een pandemie sprake was. Of nog: eigenlijk was dit niet de 2022 maar de 2020 editie, die omwille van de covid pandemie nooit heeft kunnen plaatsvinden. We zijn dan ook superblij dat we eindelijk van de partij konden zijn!

Ons development team ziet het als de ideale kans om verschillende interessante presentaties te volgen en in contact te komen met andere ontwikkelaars. Aan onze stand heerste er gedurende beide dagen een gezellige drukte, vooral mede dankzij ons team dat een enthousiast uithangbord vormde naar geïnteresseerde bezoekers toe.

Een overzicht van de sessies die onze medewerkers het meest wisten te waarderen: