Java developer 

Kwaliteitsgericht en leergierig

Onze mission statement luidt: “we craft the software you actually need”. We zien het schrijven van software als een echte ambacht. Ben jij ook iemand die zichtbaar gelukkig wordt van kwalitatieve software en clean code die netjes gecovered is door de nodige geautomatiseerde testen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Samen met je collega’s in België en Bulgarije vorm je één hecht team. Je zet de noden van de klant om in een correcte en kwalitatieve implementatie. Je bent kritisch en denkt actief mee hoe zaken beter kunnen. Je bent leergierig en gebeten om de evoluties binnen je vakgebied op te volgen. Zowel het Belgische, als het Bulgaarse team reizen regelmatig, wat bijdraagt tot een efficiënte werkrelatie en een uitmuntende sfeer binnen het bedrijf.

Jouw skills
  • Je voelt je thuis in technologieën als Java, Spring Boot en Docker
  • Ervaring met agile software development is een must.
  • Analytisch inzicht en een passie voor ICT-development zijn welkom in ons team.
  • Naast het Nederlands ben je ook sterk taalvaardig in het Engels.
  • Ervaring met test automation en processen als BDD (Cucumber) zijn een pluspunt.
Meet Delta Source

Ons mission statement “we craft the software you actually need” vat hetgeen we doen mooi samen: we leveren software-oplossing op maat van onze klant, die zijn voornaamste bedrijfsprocessen ondersteunt. We hanteren voor onszelf hoge kwaliteitseisen voor het werk dat we afleveren. We hebben een tak in België en in Bulgarije, die samen zorgen voor zogenaamde “Teams as a service”: efficiënte teams met een mix van de juiste profielen.

Delta Source heeft een vlakke bedrijfsstructuur, waar je de koers van het bedrijf mee bepaalt. Verder hecht het bedrijf veel waarde aan flexibiliteit: zo kan je deels zelf bepalen waar en wanneer je je werkuren uitvoert.

Ben je op zoek naar een omgeving die een goede mix van brains en fun biedt? Dan zal je je zeker thuis voelen bij ons!

Ons aanbod
  • Een omgeving waarin je kan groeien en leren van elkaar
  • Competitieve verloning met uitgebreid pakket aan extralegale voordelen
  • Occasionele trip naar Bulgarije (geen vereiste, wel een mogelijkheid)

Ben je overtuigd dat jij DE aanwinst bent voor ons team? Stuur ons een mailtje
met jouw CV en motivatie naar
info@deltasource.eu.