Van on-premise naar cloud: Delta Source neemt de lead.

De switch van on-premise naar cloud gaat niet over één nacht ijs. De transitie vereist visie, expertise en resources. Lees hoe Delta Source de geschikte sparringpartner vormt voor chief technology officers, program managers en project managers in hun zoektocht naar software op maat, geschikt voor hun cloudinfrastructuur.

#1 Softwarestrategie als startpunt

Minder onderhoud, meer schaalbaarheid en een hogere efficiëntie. Je weet éxact waarom je bedrijf, team of product de (integrale) overstap naar de cloud maakt, maar zoekt een onderbouwd, objectief, technisch advies. Delta Source, gespecialiseerd in open source technologieën, treedt op als adviseur en oppert concrete ideeën die aansluiten bij je huidige set-up en toekomstige wensen. We komen langs voor een technisch interview en formuleren erna een heldere softwarestrategie. Dankzij een agile projectverloop schakelen we snel en in lijn met de actuele businessnoden.

#2 Technische expertise als bagage

Cloud-native? Container orchestration? Resilience? Onze programmeurs zijn gebeten om te weten en door en door vertrouwd met de cloud. We kennen zowel de valkuilen, als de voordelen en toepassingen van cloudgebaseerde systemen. De custom software die we schrijven in open source technologieën kan om die reden altijd flexibel gehost worden op de gebruikte cloudinfrastructuur.

Good to know – We ontwikkelen GDPR-compliant software. Data blijven in de Europese Unie.

#3 Developmentcapaciteit als accelerator

Waar je cloudprovider hosting en availability voorziet, kun je op ons rekenen voor kennis en ontwikkeling van businesskritieke software, compatibel met je huidige technologie en de cloud. Zoek je een powerduo developers? Een kernteam van team lead, over analyst en architect, tot en met ontwikkelaars? We stellen een vast projectteam van de juiste, ervaren profielen samen of nemen je project van A tot Z uit handen. Net zoals onze software schaalbaar is, zijn onze dev teams dat ook. Van on-premise naar cloud kun je op ons rekenen.

Een ervaren softwareontwikkelaar inschakelen voor je evolutie naar de cloud? Een dev team activeren voor de ontwikkeling van snelle, schaalbare en flexibele software op maat? Contacteer ons vrijblijvend om een technisch interview in te plannen en je project te bespreken.

Contacteer Delta Source